ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥΔΡΑΣ

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥΔΡΑΣ

Για την απορρόφηση της πούδρας στην καμπίνα ηλεκτροστατικής βαφής χρησιμοποιούμε απορροφητικό μηχάνημα με φίλτρα cartridge.Αυτά τα φίλτρα έχουν την ιδιότητα να συγκρατούν την πούδρα στην επιφάνεια τους, για αυτό το λόγω όλα τα απορροφητικά μηχανήματα της Kigo διαθέτουν αυτόματο σύστημα καθαρισμού το οποίο χρησιμοποιεί πεπιεσμένο αέρα για τον καθαρισμό των φίλτρων.Αν τα φίλτρα δεν καθαρίζονται την ώρα της λειτουργίας, η δύναμη της απορρόφησης στην καμπίνα μειώνεται με αποτέλεσμα τα φίλτρα να βουλώσουν.

Η καμπίνα από χάλυβα αποτελεί ιδανική λύση για παραγωγή όπου δεν απαιτείται συχνές αλλαγές χρωμάτων.Με τις καμπίνες από χάλυβα για αυτόματη βαφή έχουμε όλα τα πλεονεκτήματα όπως σύνδεση με μονοκυκλώνα και απόλυτο φίλτρο αλλά με περιορισμένο αριθμό αλλαγών χρωμάτων, αυτό οφείλεται στον περισσότερο χρόνο που χρειάζεται ο βαφέας για να καθαρίσει την καμπίνα.

Οι πλαστικές καμπίνες με αντιστατικά τοιχώματα PVC Sandwich Panelsείναι κατάλληλες για παραγωγή όπου απαιτείται πολλές αλλαγές χρωμάτων. Ο καθαρισμός της καμπίνας γίνεται πολύ γρήγορα και εύκολα λόγω της αντιστατικής κατασκευής των τοιχωμάτων της.

*H KIGO σχεδιάζει και κατασκευάζει τις καμπίνες σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών της.

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥΔΡΑΣ