ΜΟΝΟΚΥΚΛΩΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΒΑΦΗΣ

Ο μονοκυκλώνας στην ηλεκτροστατική βαφή τοποθετείται σε σειρά πριν τον απορροφητικό φίλτρο. Η ιδιότητά του είναι να διαχωρίζει μία ποσότητα πούδρας που μεταφέρεται από την καμπίνα βαφής. Το ποσοστό της ανακυκλοφοριμένης πούδρας που επιστρέφει στον κάδο βαφής από την καμπίνα είναι τουλάχιστον 95%.Το οικονομικό όφελος που προσφέρεται με την χρήση μονοκυκλώνα αποφεύγοντας την μεγάλη απόρριψη ή αποθήκευση απορριπτόμενης πούδρας τον καθιστούν αναγκαίο για γραμμές παραγωγής.

Η ειδική κατασκευή του μονοκυκλώνα επιτρέπει να αλλάζουμε πολλά χρώματα με ασφάλεια και οικονομία.Επειδή η πούδρα χρειάζεται κοσκίνισμα και σωστή διαχείρηση, στο κάτω μέρος του μονοκυκλώνα είναι τοποθετημένος ένας ειδικός κώνος ο οποίος είναι εφοδιασμένος με ένα ειδικό σύστημα βαλβίδων για την επιστροφή της πούδρας αλλά και με ένα κόσκινο το οποίο θα κοσκινίσει την επιστρεφόμενη πούδρα πριν την χρησιμοποίησή της ξανά.

ΜΟΝΟΚΥΚΛΩΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΒΑΦΗΣ

ΜΟΝΟΚΥΚΛΩΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΒΑΦΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΩΝΟΣ ΜΟΝΟΚΥΚΛΩΝΑ ΜΕ ΚΟΣΚΙΝΟ

Ένα ειδικό πρόγραμμα λειτουργίας το οποίο ενεργοποιείται από το κεντρικό κοντρόλ επιτρέπει τον μονοκυκλώνα να επιστρέψει την σωστή ποσότητα πούδρας. Το σύστημα ανακυκλοφορίας μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε κέντρο πούδρας της σειράς Kigo.

KIGO O.E.

KIGO O.E. υγρή και ηλεκτροστατική βαφή

Η εταιρεία KIGO Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2001 από τον Κ. Κουρτζόγλου και Γκ. Τζόρτζεβιτς με σκοπό την οργάνωση, μελέτη, κατασκευή και εμπορία εξοπλισμού εγκαταστάσεων υγρής και ηλεκτροστατικής βαφής και συστημάτων διακίνησης. Η έδρα της εταιρίας είναι στο 13ο χλμ Θεσ/νίκης-Λαγκαδά, Λητή Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ

Δείτε τους καταλόγους εξοπλισμών της KIGO O.E.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επισκεφτείτε το eShop μας

Επισκεφτείτε το eShop μας και βρείτε ανταλλακτικά, αναλώσιμα και εργαλεία για συστήματα ηλεκτροστατικής και υγρής βαφής και συστημάτων διακίνησής

ESHOP
Go to top