Ένα πλήρες σύστημα αποτελείται:

Σταυρωτή αλυσίδα με ρολεμάν (cardan)
Κανονική ή 3η κλάση θερμοκρασίας
Μετάδοση κίνησης
Γκρούπ τεντώματος
Πνευματικό γκρούπ λίπανσης

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ

6 Διαφορετικά μεγέθη ραγών για φόρτωμα εώς και 2 τόνους

Για την εναέρια χειροκίνητη μεταφορά προϊόντων χρησιμοποιούμε ράγες. Η στερέωση των ραγών γίνεται με την χρήση κατάλληλων εξαρτημάτων. Η επιλογή των στηριγμάτων γίνεται σύμφωνα με το σταθερό σημείο που θα τοποθετηθεί η ράγα π.χ. πλάγια, επάνω κ.τ.λ.

Την επιλογή την ράγας την καθορίζει το βάρος και η διάσταση του αντικείμενου που θέλουμε να μετακινήσουμε. Υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουμε το δικό μας δίκτυο διακίνησης προϊόντων χρησιμοποιώντας καμπύλες, διακόπτες κ.α

Ο συνδυασμός αυτόματης αλυσίδας με ράγα αποτελεί την ιδανικότερη λύση για παραγωγή και αποθήκευση προϊόντων.

Σχεδιάζουμε και σας προμηθεύουμε την δικιά σας γραμμή διακίνησης σύμφωνα με τις να απαιτήσεις σας.

ΜΙΚΡΕΣ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ

Τοποθετούμε ή σας προμηθεύουμε τα υλικά για την κατασκευή μικρής γερανογέφυρας.Μία πλήρη γκάμα από εξαρτήματα για την κατασκευή μικρής γερανογέφυρας είναι διαθέσιμη κατόπιν ζήτησή σας.

Η στήριξη της γερανογέφυρας μπορεί να γίνει από την οροφή ή πλάγια σε τοίχο.Όταν ο χώρος δεν προσφέρει αυτή την δυνατότητα τότε μπορούν να τοποθετηθούν μεταλλικές υποκατασκευές για την στήριξη της γερανογέφυρας

Για την ταυτόχρονη εναέρια μεταφορά πολλών προϊόντων υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετήσετε εναέριο μεταφορέα (καρότσι) με παράλληλη διάταξη ραγών.Όλα τα εξαρτήματα είναι διαθέσιμα για την συναρμολόγηση του μεταφορέα.

Για μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο δημιουργούμε πάρκινκ όπου μπορούμε να έχουμε κρεμασμένα προϊόντα. Ο μεταφορέας κινείτε κάθετα στα πάρκινκ όπου και κλειδώνει σε κάθε σύνδεση ,με ράγες για να μεταφέρουμε τα προϊόντα με ασφάλεια.

Ζητήστε τον κατάλογο με τις γερανογέφυρες ή μία λίστα υλικών σύμφωνα με το βάρος και την διάσταση της γερανογέφυρας που θέλετε να κατασκευάσετε.

KIGO O.E.

KIGO O.E. υγρή και ηλεκτροστατική βαφή

Η εταιρεία KIGO Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2001 από τον Κ. Κουρτζόγλου και Γκ. Τζόρτζεβιτς με σκοπό την οργάνωση, μελέτη, κατασκευή και εμπορία εξοπλισμού εγκαταστάσεων υγρής και ηλεκτροστατικής βαφής και συστημάτων διακίνησης. Η έδρα της εταιρίας είναι στο 13ο χλμ Θεσ/νίκης-Λαγκαδά, Λητή Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ

Δείτε τους καταλόγους εξοπλισμών της KIGO O.E.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επισκεφτείτε το eShop μας

Επισκεφτείτε το eShop μας και βρείτε ανταλλακτικά, αναλώσιμα και εργαλεία για συστήματα ηλεκτροστατικής και υγρής βαφής και συστημάτων διακίνησής

ESHOP
Go to top